Маневрени колела и опорни крака за ремаркета и каравани

Маневрените колела и опорни крака са наистина добра идея. Те са изключително важни за общата безопасност на Вашата каравана или ремарке. Например, маневреното колело се завърта много пъти. Като се има предвид това, изключително важно е маневрените колела и опорните крака да се произведат с най-добро качество. Това е гаранция за спокойствие при транспортиране на теглено превозно средство, а също и когато е в покой.

Маневрени колела

Както споменахме, маневреното колело е важна част от Вашето ремарке. Окачването и придвижването на ремаркето или караваната Ви ще е много по-лесно с добро маневрено колело. Лесно е да се разбере значението му и тази част от тегленото превозно средство трябва да се заключва след това, за да се гарантира най-добър капацитет. Ако го поддържате в добро състояние и го сменяте своевременно, когато е необходимо, ще имате превозно средство за транспортиране, което предлага добро поведение на пътя и което стои безопасно на позиция.

Опорни крака

Както името му предполага, опорният крак е крак, който помага да се подпре и стабилизира ремаркето или караваната. Много е важно да се обмисли вида на повърхността, на която ще стои тегленото превозно средство. Не се препоръчва да се позиционира ремаркето или караваната просто някъде, тъй като има ограничения върху какво се поставят опорните крака. Опорните крака не са проектирани да издържат цялото тегло на караваната или ремаркето. Поради това не забравяйте да осигурите добра повърхност, когато паркирате превозното средство, независимо дали в за кратък или дълъг период.