Мостове и колесни спирачки за ремаркета

Мостове за ремаркета

Мостът за ремарке е ключов елемент за пълно функциониране на ремаркето или караваната. Ако мостът е повреден, износен или корозирал, трябва да се смени. Ако колесните спирачки на Вашето ремарке със спирачки трябва да се подновят, обикновено е най-добре и най-евтино да смените всичко, вместо да подновите само стария и износен мост.

Мостове на ремаркета с и без спирачки

Във Valeryd ще намерите мостове за ремаркета със спирачки, както и мостове за ремаркета без спирачки, от редица производители и с много размери. В малко вероятния случай, когато необходимият мост за ремарке или каравана не е наличен, можем да произведем мост с потребителски размери за вас. Тогава трябва да се свържете с нас за времето за доставка и цената.

Пълен комплект мост за ремаркета

Освен това предлагаме на пазара пълни комплекти мостове, включващи съединителни звена, както и всички части за предаване на спирачната уредба.

Valeryd предоставя също свободни оси за ремаркета, независимо дали са с или без спирачна уредба.
Мостове на ремаркета без спирачки:
Имаме мостове за ремаркета без спирачна уредба от 750 – 1000 кг
Мостове на ремаркета със спирачна уредба:
Имаме мостове за ремаркета със спирачна уредба от 750 – 1800 кг

Съображения при избора на мост за ремарке или каравана:

Кой е произвел сегашната ос? Ако не сте сигурни, това може да е посочено или на тасовете, или на табелка, разположена на корпуса на моста или в задната част на анкерната плоча на спирачката. Сега открийте какво съединение имате. Накрая трябва да знаете общото тегло на ремаркето и да проверите размерите А, В и С. След като направите това, трябва да изберете мост от същия производител с точните размери и максимално тегло, което съответства на общото тегло на ремаркето или на нивото над него. Освен това не забравяйте да проверите диаметъра на спирачките.
Обединяването на усилия с Valeryd Ви осигурява партньор, който чрез стабилни познания и опит може да Ви предостави точната част, която съответства на конкретните Ви фирмени или индивидуални нужди. Вземайте решения със знанието, че всичко ще бъде изпълнено и завършено по одобрения начин.