Прикачни глави и инерционни спирачки за ремаркета и каравани

Нуждаете ли се от прикачна глава или инерционна спирачка за ремаркето си? Valeryd има отговор. Произвеждаме висококачествени инерционни спирачки и прикачни глави, които съответстват на повечето каравани и ремаркета на пазара. Докато сме с Вас, можете да се чувствате безопасно на пътя.

Прикачна глава/гнездо

Сред гамата продукти на Valeryd ще откриете също прикачни глави за ремаркета със спирачки 750 – 3500 кг и ремаркета без спирачки 750 – 1200 кг. Ако не сте сигурни дали прикачната глава е подходяща за Вашето ремарке, това може лесно да се определи. Просто потърсете в нашия уеб сайт.

Инерционни спирачки

Понякога има примери за гениални технологии, които могат да ви удивят, и инерционната спирачка е такъв пример. Този вид спирачка забавя ремаркето с помощта на собственото му тегло. Инерционните спирачки на Valeryd са идеални за ремаркета и каравани със спирачки от 950 до 3500 кг.

Повече информация:

Действителната инерционна спирачка се свързва към колата чрез прикачното гнездо. Техниката на този дизайн включва разполагане на гнездото в тръба, която може да се движи напред и назад, което означава, че щом се задействат спирачките на колата, инерционната спирачка също се натиска. Инерционната спирачка и спирачките на колелета се свързват чрез предаването на спирачната уредба. Възникналата сила се предава от тръбата в инерционната спирачка към спирачките на колелетата чрез кабели и щанги. Силата, генерирана в инерционната спирачка, активира механизма на спирачките в спирачките на колелата. Тогава се появява триене между барабана на спирачките, който е свързан с колелото и спирачната челюст. Това триене означава, че скоростта на ремаркето намалява и комбинацията от колела се забавя. Гениално решение, което наистина улеснява работата при транспортиране на каквото и да е от А до В.