Електрическа система и светлини на ремаркето

Като се имат предвид всички наредби и разпоредби, които се отнасят до различните видове безопасност, напълно функциониращата електрическа система и светлини на ремаркето са от съществено значение. Освен това е изключително важно да се виждате добре, ако превозното Ви средство тегли ремарке или каравана. Най-важното обаче от всичко е електрическите системи между превозното средство и тегленото ремарке да работят така, че заобикалящият Ви трафик да може лесно да вижда сигналите, дадени чрез светлините на превозното средство.

Електрическа система

Електрическата система и светлините на ремаркето се състоят от конектор, кабел и крушки. Действителният конектор свързва ремаркето с електрическата система на колата, така че крушките на ремаркето да светят. Естествено, ремаркето или караваната трябва да имат напълно работещи задни светлини, сигнални светлини и светлини за позиция. Конекторът за ремаркето е 7- или 13-пътен. Може да се наложи да прецените кой е по-подходящ за Вашето превозно средство. Ако имате каквито и да са колебания относно какво се изисква, моля свържете се с нас за съдействие. Ако имате 13-пътен конектор на превозното средство и 7-пътен конектор на ремаркето и обратно, ние, разбира се, поддържаме адаптери на склад, които могат да разрешат проблема Ви.

Различни видове крушки

Крушките на ремаркето или караваната трябва да са от същия тип като на цялото превозно средство. Ако искате да смените действителния модел на крушките, трябва да смените крушките на цялото устройство на ремаркето, за да гарантирате, че всичко работи както е проектирано. Освен това можете да смените обикновените крушки със светодиодни. Светодиодните крушки предлагат редица предимства, например имат голяма продължителност на експлоатационния живот в сравнение с обикновените крушки. Има също значителни екологични аспекти, свързани с употребата на светодиодни крушки вместо обикновени крушки. Valeryd предлага широка гама светодиодни крушки. Предлагаме също комплекти светлини, които включват всички необходими части, като конектор на ремаркето, кабели на ремаркето, сигнали и задни светлини. Те включват също шипки и клещи.